در حال بارگذاری ...
  • اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی

مدارک لازم و دستورالعمل جهت اخذ وام
    2.آدرس سایت صندوق رفاه دانشجویان
     2. دریافت فرم های وام از فایل ضمیمه .(فرم وام شبانه/روزانه/ضروری)
    3.افتتاح حساب عابربانک تجارت به نام دانشجو
      دانشجویان متقاضی وام پس از ثبت نام در سامانه صندوق رفاه باید  فرمهای مربوطه را تکمیل و همراه  مدارک لازم (فتوکپی شناسنامه صفحه اول -فتوکپی کارت ملی-سند تعهد محضر، اعلام مشخصات حساب شامل شماره حساب /کدبانک یا نام شعبه/شهر محل افتتاح حساب )را یا به  ایمیل آموزشکده به ادرس
    Info-064@tvu.ac.ir
    یا به ادرس پستی :خراسان شمالی-بجنورد خیابان شهریار –بعد از دانشگاه پیام نور-روبروی مجتمع مسکونی الغدیر (اموزشکده فنی دختران بجنورد-انقلاب اسلامی) کد پستی 9417694778ارسال نمایید.
     نکته: ضامن بازنشسته و قراردادی ادارات مورد تایید نمی باشد.
    دانشجویانی که قبلا وام اخذ نموده اند نیازی به ارسال مدارک نمی باشد فقط در سایت صندوق رفاه مجددا درخواست وام نمایند.
    انواع وام:
    وام شهریه: که فقط مختص شهریه دانشجو می باشد و مستقیم به حساب دانشگاه جهت  شهریه دانشجو واریز می گردد.
    وام تحصیلی مختص دانشجویان روزانه که به حساب بانک تجارت دانشجو واریز میگردد.
    وام ضروری :که مختص کلیه دانشجویان می باشد و جهت خرید امکانات اموزشی مانندخرید لپ تاپ .گوشی و یا هزینه های درمان می باشد که حتما باید فاکتور ارائه گردد و دارای سقف مبلغ می باشد.
    آخرین مهلت درخواست وام و تحویل مدارک 10آذر ماه 99
    شماره تماس امور دانشجویی جهت کسب اطلاعات بیشتر:
    05832296801 داخلی 7