در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 2 بهمن 1399

نکات مهم در ارتباط با سامانه سمیاد
    قابل توجه دانشجویان محترم
    1-به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند لازم است در سامانه سمیاد وارد شده و کلیه دروس (اعم از تخصصی تئوری و یا عملی، عمومی و پایه)را با پورتال خود در سیستم  ناد  تطبیق دهند.
     در صورت وجود مغایرت درخواست خود را از طریق میزخدمت (به نشانی khedmat.tvu.ac.ir) ارائه دهند.( در متن درخواست خود حتما شماره دانشجویی و کد ملی  و یک شماره تماس نیز جهت ارتباط مسئولین اموزش اعلام نمایید .
    2-با توجه به برگزاری غیر حضوری(مجازی) امتحانات تئوری پایان ترم در سامانه سمیاد، خواهشمند است با ورود به سامانه  نام کاربری و رمز خود برای ورود موفق به سامانه ،و  مشاهده  و مطالعه دروس بارگذاری شده را تست نموده  تا برای امتحانات پایانی دچار مشکل نگردید.

3-تعداد دفعات حضور شما در سامانه و دروس قابل بررسی میباشد.
    4-آدرس سامانه:

www.samyad.tvu.ac.ir
    نام کاربری :شماره دانشجویی

رمز : کد ملی(چنانچه قبلا تغییر رمز نداده اید)
    لطفا  هم نام کاربری و هم رمز به صورت انگلیسی تایپ شود

5-لطفا نسبت به ویرایش ایمیل خود ، در سامانه سمیاد سریعا اقدام نمایید تا جهت فراموشی رمز به ایمیل شما ارسال گردد.
    6-چنانچه قصد تغییر رمز را دارید حتما طبق الگوی تعریف شده رمز جدید ایجاد نمایید.(رمز ورود باید شامل حداقل 8 حرف, حداقل 1 رقم, حداقل 1 حرف کوچک لاتین, حداقل 1 حرف بزرگ لاتین, حداقل 1 حرف غیر الفبایی و غیر عددی مانند *، -، یا # باشد)
    7- در پایان خواهشمند است در صورت تغییر رمز حتما رمز خود را یادداشت نموده تا دچار مشکل نگردید.